zondag 13 maart 2011

Thuis

Het is nu midden in de nacht in NL, maar midden op de dag in NZ. Ik ben wakker in een stil en donker huis en schrijf een laatste blog.


Op vrijdagmorgen zijn we vertrokken. Na ruim 30 uur reizen zijn we weer in NL. We landen op zaterdagmorgen. Geen vliegtuigen gemist, gewoon een lange rustige reis. De meiden hebben zich vermaakt met ipod, nintendo en de cartoons op het schermpje voor hun neus. Ze hebben slechts een paar uur geslapen in het vliegtuig maar zijn wonderbaarlijk fit. Ze verheugen zich op NL, op de poezen, de kippen en de geiten die thuis wachten en vooral op weer naar school gaan. Voor we het vliegtuig verlaten mogen we nog even kijken hoe de mensen boven in de First Class hun vlucht hebben doorgebracht. Kunnen we gelijk een kijkje in de cockpit nemen en op de stoel van de piloot zitten.













Opa Piet wacht ons op op het vliegveld en mijn ouders begeleiden ons in de trein naar huis. NL is koud en kaal. Ons welkom is warm en gezellig dankzij alle bloemen, kaartjes en de volle fruitmand.

Er is super goed voor ons huis gezorgd, dus we hoeven alleen maar te wassen en de laatste boodschappen te doen. De kippen hebben de koelkast gevuld met 43 eieren… Hmmm


Om 17:30 zijn we allemaal gaan slapen…

Dank jullie wel voor alle aandacht en de warme reacties namens ons alle 4..









Geen opmerkingen:

Een reactie posten